Τίτλοι τέλους για τον Κασίγιας με την φανέλα της Ρεάλ!

Όπως όλα δείχνουν, ο πλέον 38χρονος γκολκίπερ, Ίκερ Κασίγιας, θα δώσει την τελευταία του παράσταση με την εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης σε έναν αγώνα αλληλεγγύης ανάμεσα σε θρύλους των Μαδριλένων και της Πόρτο, ομάδες με τις οποίες μεγαλούργησε.

Τίτλοι τέλους για τον Κασίγιας με την φανέλα της Ρεάλ!

O Ίκερ Κασίγιας έχει ήδη αρχίσει την... προεκλογική του εκστρατεία διεκδικώντας την θέση του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας (RFEF). Μπορεί η ημερομηνία των εκλογών να μην έχει καθοριστεί ακόμα, αλλά σίγουρα η απόφασή του αυτή, σηματοδοτεί την αποχώρησή του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να επικεντρωθεί στη νέα του... περιπέτεια.

Και πιθανότατα, θα «κρεμάσει τα γάντια του», παίζοντας για τελευταία φορά με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από 20 χρόνια καριέρας, με πολλούς τίτλους και λίγο πριν γίνει 39 ετών.

Όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί, η ιδανική ημερομηνία αποχώρησής του από την ενεργό δράση είναι η Κυριακή 29 Μαρτίου (13:00 ώρα Ελλάδας), όπου θα διεξαχθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου το «Heart Classic Match 2020», ένας «αγώνας αλληλεγγύης» μεταξύ των θρύλων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πόρτο.

Αυτός ο αγώνας, δείχνει ως μια μοναδική ευκαιρία για τον επίσημο αποχαιρετισμό του, καθώς ο Κασίγιας, θα μπορούσε να αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες, στο γήπεδο όπου σφυρηλάτησε τον μύθο του και φορώντας τις εμφανίσεις των δύο συλλόγων που τον στιγμάτισαν.