Μπαρτσελόνα: Σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μπαρτομέου

Στην αποκάλυψη πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα προσέλαβε εταιρεία διαχείρισης social media για να καταφέρεται εναντίον πρώην παικτών του συλλόγου προχώρησε ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή.

Μπαρτσελόνα: Σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Μπαρτομέου

Σοβαρούς "τριγμούς" προκαλεί στην Μπαρτσελόνα ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η διοίκηση του συλλόγου χρησιμοποιεί μέσω παρένθετης εταιρείας λογαριασμούς στα social media, οι οποίοι καταφέρονται εναντίον νυν και πρώην παικτών και στελεχών του συλλόγου και παράλληλα υπερασπίζονται το έργο του νυν προέδρου των «μπλαουγκράνα», Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η σχετική αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή "Què t'hi jugues" του ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena SER" και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, καθώς στο στόχαστρο των λογαριασμών αυτών έχουν βρεθεί μεταξύ άλλων, από το 2017, ο Λιονέλ Μέσι και η σύζυγός του Αντονέλα λόγω της μη ανανέωσης του συμβολαίου του Αργεντινού σταρ, ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και «θρύλοι» της Μπαρτσελόνα, όπως ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο Τσάβι και ο Κάρλες Πουγιόλ. Την «τιμητική» τους έχουν φυσικά και οι εσωτερικοί αντίπαλοι του Μπαρτομέου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ