Ο Τζέραρντ περιμένει την έκβαση της υπόθεσης της Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο του 2014!

Όνειρα για κατάκτηση του τίτλου του 2014 κάνουν στο Λίβερπουλ μετά την τιμωρία της Μάντσεστερ Σίτι! Μάλιστα για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Στίβεν Τζέραρντ καθώς εάν αφαιρεθεί το πρωτάθλημα της Σίτι θα πάει στους «κόκκινους», που εκείνη τη σεζόν είχαν τερματίσει δεύτεροι!

Ο Τζέραρντ περιμένει την έκβαση της υπόθεσης της Μάντσεστερ Σίτι για τον τίτλο του 2014!

Ο Στίβεν Τζέραρντ τοποθετήθηκε αναφορικά με τις πιθανότητες να αφαιρεθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι το πρωτάθλημα του 2014.

Θυμίζουμε πως εκείνη τη σεζόν, η ομάδα του μεγάλου λιμανιού με τον Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο έχασε το τρόπαιο από τη Μάντσεστερ Σίτι για ένα γλίστρημα του Τζέραρντ στο ντέρμπι με την Τσέλσι και το 3-3 με την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο!

«Διαβάζω όσα συμβαίνουν αλλά πρέπει να περιμένουμε γιατί σίγουρα θα ασκήσει έφεση η Σίτι στην τιμωρία, οπότε πρέπει να περιμένουμε. Βέβαια, πρόκειται για μια πολύ αυστηρή τιμωρία και θα πρέπει να δούμε πως θα το αντιμετωπίσει από εδώ και πέρα η Premier League γιατί η σοβαρότητα της ποινής δείχνει ότι κάτι έχει πάει πάρα πολύ λάθος.

Με ενδιαφέρει να δω που θα φτάσει... Δεν θα σχολιάσω ξανά μέχρι να δω την τιμωρία που θα αποφασίσει η Premier League. Προφανώς και για... λόγους που όλοι γνωρίζουν με ενδιαφέρει πάρα πολύ να δω την έκβαση της υπόθεσης. Αυτή τη στιγμή όλα είναι υποθέσεις. Μέχρι τη στιγμή που θα υπάρξει κάτι οριστικό, ξέρουμε ότι η Σίτι είναι πρωταθλήτρια για το 2014...» σχολίασε ο θρύλος της Λίβερπουλ και επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Στίβεν Τζέραρντ.