La Liga: Με φανέλες Ντεμπελέ οι παίκτες της Μπαρτσελόνα (vid)

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νόου» με φανέλες που έγραφαν το όνομα του Ουσμάν Ντεμπελέ, πριν την έναρξη του ματς με την Χετάφε

La Liga: Με φανέλες Ντεμπελέ οι παίκτες της Μπαρτσελόνα (vid)

Στο πλευρό του Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, μετά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου έξι μήνες.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Χετάφε στο «Καμπ Νόου» για την 24η αγωνιστική της La Liga, οι παίκτες των «μπλαουγκράνα» βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μία φανέλα που στο μπροστινό μέρος έγραφε το όνομα του Ντεμπελέ και τον «11» που έχει ο Γάλλος φορ.

Με τον τρόπο αυτό, οι Καταλανοί έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στον Ντεμπελέ, ο οποίος έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του με την ελπίδα να επιστρέψει υγιής στις υποχρεώσεις της ομάδας του την επόμενη σεζόν.

Σημειώνεται πως την εφετινή περίοδο ο Γάλλος αντιμετώπισε αρκετούς τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει μόλις εννέα εμφανίσεις με την Μπαρτσελόνα σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε το βίντεο με την κίνηση των παικτών της «Μπάρτσα»: