«Άκυρο» του Μαλντίνι στον Ράνγκνικ για τον πάγκο της Μίλαν!

O τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, διέψευσε το ενδιαφέρον των «ροσονέρι» για τον Γερμανό τεχνικό Ραλφ Ράνγκνικ που εμφανιζόταν επικρατέστερος για τον πάγκο των «ροσονέρι» για μετά το καλοκαίρι. 

«Άκυρο» του Μαλντίνι στον Ράνγκνικ για τον πάγκο της Μίλαν!

Βαρυσήμαντες δηλώσεις του Πάολο Μαλντίνι.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν χαρακτήρισε την εμφάνιση των «ροσονέρι» κοντρα στην Ίντερ στο Κυριακάτικο ντέρμπι ως την καλύτερη την τελευταία πενταετία (παρά την ήττα με 4-2 από την συμπολίτισσα) ενώ ξεκαθάρισε πως ο Ράλφ Ράνγκνικ δεν θ' αναλάβει τους Λομβαρδούς μετά το καλοκαίρι, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα.

"Αν αναλύσουμε σωστά το ματς, κάναμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, την καλύτερη εμφάνισής μας τα πέντε τελευταία χρόνια. Υπάρχουν κάποια προβλήματα, τα ξέρουμε και δουλεύουμε για να τα λύσουμε. Δεν είμαστε τέλεια ομάδα και δουλεύουμε για να βελτιωθούμε και να αποφεύγουμε λάθη που μας κάνουν να χάνουμε ματς που δεν αξίζουμε να χάσουμε. Αυτό μπορεί να συμβεί όχι μόνο σε μία νεαρή ομάδα αλλά και σε μία πολύ έμπειρη".

Ο Μαλντίνι δεν έμεινε όμως μόνο στα αγωνιστικά θέματα, αλλά δεν δίστασε να σχολιάσει και τα σενάρια από την Γερμανία που θέλουν τον πρώην προπονητή της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκνικ, να αναλαμβάνει θέση προπονητή τη νέα σεζόν στους Μιλανέζους.

«Τα έχω διαβάσει τα σενάρια. Με κάθε ειλικρίνεια και σεβασμό, ως τεχνικός διευθυντής, δεν νομίζω πως ο Ραλφ Ράνγκνικ διαθέτει το κατάλληλο προφίλ για μια ομάδα όπως η δική μας»