Ζίγετς: Τσέλσι και Άγιαξ συμφώνησαν για μεταγραφή του το καλοκαίρι!


Πληροφορίες από την Ολλανδία θέλουν την Τσέλσι και τον Άγιαξ να τα έχουν βρει για τον Μαροκινό επιθετικό Χακίμ Ζίγετς στα 45 εκ. ευρώ!

Ζίγετς: Τσέλσι και Άγιαξ συμφώνησαν για μεταγραφή του το καλοκαίρι!

Στα σκαριά έχει η Τσέλσι την πρώτη της μεταγραφή ενόψει του καλοκαιριού σύμφωνα με πληροφορίες από την Ολλανδία!

Κατά την ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», οι «μπλε» έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τον Άγιαξ για τον Χακίμ Ζίγετς!

Η ομάδα του Λονδίνου, η οποία έμεινε αδρανής κατά τη διάρκεια του χειμερινού μεταγραφικού «παραθύρου» - παρότι αναιρέθηκε η απόφαση περί απαγόρευσης των μεταγραφών από την FIFA, μετά από σχετική απόφαση του CAS - κατά την πληροφόρηση του εντύπου από τις Κάτω Χώρες φέρεται να τα έχει βρει με τον «Αίαντα» για τον Μαροκινό επιθετικό για ένα ποσό περί τα 45.000.000 ευρώ!

Ο 26χρονος διεθνής επιθετικός, από την χώρα της Βορείου Αφρικής, παρουσιάζεται να έχει περίοπτη θέση στον σχεδιασμό του Φρανκ Λάμπαρντ ενόψει της επόμενης σεζόν κι ήταν ο μάνατζερ των «μπλε» που πίεσε τους ιθύνοντες της ομάδας της Αγγλικής πρωτεύουσας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το ολλανδικό δημοσίευμα τονίζει ότι όσο δεν επισημοποιείται η συμφωνία, οι ενδιαφερόμενοι για τον Ζίγετς αυξάνονται, όμως τη δεδομένη στιγμή ο παίκτης μιλάει μονάχα με την Τσέλσι.

Τη φετινή σεζόν ο Μαροκινός έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει οκτώ γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 21 ασίστ.