Ο Σιόβας μπορεί να φέρει χρήματα στο ταμείο του Ολυμπιακού

Η Βαλένθια συζητάει με τη Λεγανές για τον Δημήτρη Σιόβα και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις, διότι μπορεί να εισπράξει ένα σημαντικό ποσό.

Ο Σιόβας μπορεί να φέρει χρήματα στο ταμείο του Ολυμπιακού

Ο σοβαρός τραυματισμός του Εζεκιέλ Γκαράι έχει βγάλει τη Βαλένθια στην αγορά για αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα των «νυχτερίδων» είναι και του Δημήτρη Σιόβα. Για τον Έλληνα διεθνή έχει κάνει ήδη κίνηση από τη Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» είναι ήδη σε επαφή με τη Λεγανές για να πάρουν τον ποδοσφαιριστή. Και να σημειώσουμε ότι στην Ισπανία υπάρχει η δυνατότητα αν μία ομάδα χάσει παίκτη της με τραυματισμό για πάνω από πέντε μήνες να προχωρήσει σε μεταγραφή.

Πάνω σε αυτό πατάει η Βαλένθια και είναι σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Με τη Λεγανές έχει γίνει ήδη επαφή και μάλιστα είναι ενήμερος και ο ποδοσφαιριστής. Το θέμα είναι πως η ομάδα της Μαδρίτης που παλεύει για να μείνει στην κατηγορία αρνείται να δώσει τον Έλληνα διεθνή.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα η Λεγανές έχει παραπέμψει τη Βαλένθια στη ρήτρα του ποδοσφαιριστή. Αυτή είναι ύψους 11.500.000€ κάτι που σημαίνει πως αν οι «νυχτερίδες» θέλουν τον παίκτη θα πρέπει να βγάλουν αυτό το ποσό από το ταμείο τους.

Το θέμα είναι πως ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15% που σημαίνει πως αν η Λεγανές καταφέρει και πουλήσει τον ποδοσφαιριστή με αυτά τα χρήματα τότε θα μπουν στο ταμείο των Πειραιωτών κάτι περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ. Το αργότερο έως την Πέμπτη αναμένεται να έχει κλείσει οριστικά το θέμα της Βαλένθια με τον Σιόβα.