Με Ιγκάλο η Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επιβεβαίωσε πως ο νεοαποκτηθείς Οντιόν Ιγκάλο θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς πρωταθλήματος με την Τσέλσι την προσεχή Δευτέρα (17/02)

Με Ιγκάλο η Γιουνάιτεντ κόντρα στην Τσέλσι

Με αντίπαλο την Τσέλσι θα κάνει ο Οντιόν Ιγκάλο το ντεμπούτο του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Νιγηριανός επιθετικός αποκτήθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου με την μορφή δανεισμού από την Σανχάι Σενχούα.

Το τελευταίο διάστημα έκανε διπλές προπονήσεις, μιας και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στην Μαρμπέγια για τη μίνι – προετοιμασία επί ισπανικού εδάφους στη διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ πλέον μετράει αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με τη νέα του ομάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενείται από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την προσεχή Δευτέρα (17/02) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Premier League και ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επιβεβαίωσε πως ο Ιγκάλο θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

«Θα ταξιδέψει μαζί και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Θα δούμε την φυσική κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται, αλλά θεωρώ ότι θα είναι έτοιμος και σε καλή κατάσταση. Στόχος μας είναι να τον ενσωματώσουμε στην ομάδα το γρηγορότερο δυνατό και ο ίδιος από την πλευρά του θέλει απεγνωσμένα να παίξει για μας», είπε ο Νορβηγός τεχνικός σε δηλώσεις του.

Δείτε ένα βίντεο που ανέβασε σήμερα (11/02) ο Ιγκάλο από την προπόνησή του: