«Στα πρότυπα Premier League και Ολυμπιακού η Νότιγχαμ»

Σε ένα εκτενές αφιέρωμα στη Νότιγχαμ Φόρεστ λόγω της εξαιρετικής της φετινή πορείας της, η Telegraph υπογραμμίζει ότι η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη λειτουργεί στα πρότυπα του Ολυμπιακού αλλά και ομάδων επιπέδου Premier League.

«Στα πρότυπα Premier League και Ολυμπιακού η Νότιγχαμ»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία τη φετινή χρονιά στην Championship και βρίσκεται στο επίκεντρο των αγγλικών Μέσων, αφού ενδέχεται να επιστρέψει στην Premier League για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια.

Η ομάδα ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 54 βαθμούς, ένα λιγότερο από τις Φούλαμ και Λιντς δηλαδή και πέντε από την πρωτοπόρο Γουέστ Μπρομ.

Με αφορμή την καλύτερη σεζόν της αγγλικής ομάδας τα τελευταία χρόνια, η Telegraph παρουσίασε ένα εκτενές αφιέρωμα στον προπονητή, Σαμπρί Λαμουσί, ένα από τους κύριους παράγοντες της εκπληκτικής της πορείας, ενώ δεν παρέλειψε και την συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας ότι η Νότιγχαμ λειτουργεί στα πρότυπα του Ολυμπιακού αλλά και ομάδων της Premier League:

«H λειτουργία του συλλόγου είναι ασυζητητί στα πρότυπα της Premier League. Ο Έλληνας ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει εισαγάγει στην ομάδα μία δομή αντίστοιχη με εκείνη του έτερου συλλόγου του, του Ολυμπιακού, με τον πολύπειρο διευθύνοντα σύμβουλο, Ιωάννη Βρέντζο, τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Κυριάκο Δουρέκα, τον τεχνικό διευθυντή, Φρανσουά Μοντεστό και τον Ζοζέ Ανιγκό», γράφει αρχικά ο Τζον Πέρσι, ρεπόρτερ της Telegraph, ενώ συμπληρώνει στο τέλος: «Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Φόρεστ θα μπορέσει να κάνει τελικά το σημαντικό βήμα. Όπως είπε κι ο Μπράιαν Κλαφ πριν από 40 χρόνια, θα πρέπει να είναι κάποιος χαζός για να τους ξεγράψει».