Άρσεναλ: «Ψήνεται» η επιστροφή του Βενγκέρ!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της γνωστής εφημερίδας «The Mirror», η επιστροφή του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ είναι παραπάνω από πιθανή για την ανάληψη ενός ιδιαίτερου ρόλου.

Άρσεναλ: «Ψήνεται» η επιστροφή του Βενγκέρ!

Η αγγλική εφημερίδα «The Mirror» αποκαλύπτει πιθανή επιστροφή του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League!

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της, ο Αλσατός τεχνικός, βρίσκεται ένα βήμα πριν επιστρέψει στους «κανονιέρηδες», όχι φυσικά για να αντικαταστήσει τον Μίκελ Αρτέτα, αλλά αναλαμβάνοντας έναν ιδιαίτερο και... ξεχωριστό ρόλο, προκειμένου να επιστρέψει η καλή ατμόσφαιρα ανάμεσα φιλάθλους και παίκτες-προπονητικό επιτελείο.

Η πρόθεση της ομάδας του βόρειου Λονδίνου, είναι να δημιουργηθεί το καλύτερο δυνατό περιβάλλον γύρω από τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος από την πρώτη ημέρα έδειξε την επιθυμία να αναθεωρήσει ορισμένες παραδόσεις.

Συγκεκριμένα, οι «Gunners», όπως διευκρινίζει η αγγλική εφημερίδα, έχουν ήδη προσεγγίσει τον Βενγκέρ με κάποιες προτάσεις και η απόφαση του πιθανώς θα δημοσιευθεί τις επόμενες μέρες.