Tην Τρίτη (11/2), στην Φινλανδία, για χειρουργείο ο Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ την προσεχή Τρίτη (11/2) θα χειρουργηθεί στη Φινλανδία στον τένοντα του δικεφάλου του δεξιού του ποδιού και η απουσία του υπολογίζεται τουλάχιστον στους 4 μήνες.

Tην Τρίτη (11/2), στην Φινλανδία, για χειρουργείο ο Ντεμπελέ

Όπως αναμενόταν, ο Ουσμάν Ντεμπελέ θα πρέπει να ξαπλώσει στην χειρουργική κλίνη μετά τον νέο τραυματισμό του στον τένοντα του δικεφάλου, του δεξιού του ποδιού.

Κατά πληροφορίες από την Βαρκελώνη η επέμβαση θα διεξαχθεί, την προσεχή Τρίτη, όχι στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας, αλλά στην Φινλανδία, όπου ο 22χρονος, διεθνής, Γάλλος, εξτρέμ είχε ξαναχειρουργηθεί, στο ίδιο σημείο, τον Σεπτέμβριο του 2017, έπειτα από ένα ματς με την Χετάφε.

Ήταν ο πρώτος τραυματισμός του ως παίκτης των «μπλαουγκράνα», για ν' ακολουθήσουν άλλοι oκτώ, μυικοί, σε διάστημα μόνο 2,5 σεζόν!

Μετά το χειρουργείο θα γίνει γνωστό και το χρονικό διάστημα απουσίας του, αλλά δεδομένης της πρώτης του επέμβασης στο ίδιο σημείο αναμένεται να μείνει εκτός για, τουλάχιστον, 4 μήνες.

Αν, ωστόσο υπάρχει πρόβλεψη απουσίας για 5 μήνες, τότε σύμφωνα με τις νόρμες του Ισπανικού ποδοσφαίρου θα θεωρείται «απουσία μακράς διαρκείας» δίνοντας το δικαίωμα στην Μπαρτσελόνα να προβεί, εφόσον το αιτηθεί, σε μεταγραφή, σε διάστημα 15 ημερών. από την στιγμή που θα στείλει για έγκριση στην Βασιλική Π.Ο. της Ισπανίας τον ιατρικό φάκελο του Ντεμπελέ.

Άνχελ ή ο (πρώην ΠΑΟΚτσης) Λούκας Πέρεθ για αντικαταστάτης του Γάλλου...

Πάντως αν γίνει μεταγραφή ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Primera Division και κατά πληροφορίες από την Ιβηρική οι επικρατέστεροι για αντικαταταστάτες του Γάλλου είναι ο Άνχελ Ροντρίγκεθ, της Χετάφε (10 εκ. ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσης του) κι ο Λούκας Πέρεθ, της Αλαβές, γνώριμος μας από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ (15 εκ. ευρώ.)