Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Πέρισιτς στην Μπάγερν

Μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου έναν μήνα θα μείνει ο Ιβάν Πέρισιτς, που τραυματίστηκε στην σημερινή (04/02) προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου

Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Πέρισιτς στην Μπάγερν

Δίχως τον Ιβάν Πέρισιτς θα πορευτεί η Μπάγερν Μονάχου για περίπου έναν μήνα. Ο Κροάτης εξτρέμ των Βαυαρών τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της σημερινής (4/2) προπόνησης της ομάδας και τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων έδειξαν το μέγεθος του προβλήματός του.

Ο διεθνής άσος συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο, ενώ σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Γερμανίας θα χρειαστεί περίπου τέσσερις εβδομάδες για να αποθεραπευτεί.

Σημειώνεται πως ο 31χρονος αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου με την μορφή δανεισμού από την Ίντερ ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και στο διάστημα της μέχρι τώρα πορείας του στον γερμανικό σύλλογο μετράει πέντε γκολ και οκτώ ασίστ σε 22 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Για το σχετικό θέμα ο προπονητής των Βαυαρών, Χανς Φλικ, επεσήμανε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε: «Μας έχει βοηθήσει με τον δυναμισμό και την εμπειρία του. Ήταν σε πολύ καλή φόρμα, ο τραυματισμός είναι ένα σοκ».

Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του Κινγκσλέι Κομάν, αποκάλυψε στην συνέχεια πως ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην δράση το Σαββατοκύριακο.