Γκερέρο: Ο αρχηγός της Λεγανές ζητά να μην αποδοκιμαστεί ο Ισπανός φορ

Ο Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο έχει επιστρέψει στη Λεγανές ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, αλλά οι οπαδοί της ομάδας δεν του έχουν συγχωρήσει το γεγονός ότι το καλοκαίρι του 2018 αποχώρησε από το «Μουνισιπάλ ντε Μπουτάρκε» ως ελεύθερος.

Γκερέρο: Ο αρχηγός της Λεγανές ζητά να μην αποδοκιμαστεί ο Ισπανός φορ

Η Λεγανές υποδέχεται την Σοθιεδάδ (2/2, 13:00) για την 22η αγωνιστική της La Liga και στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος δεσπόζει η επιστροφή του Μιγκέλ Ανχέλ Γκερέρο.

Ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό δανεικός μέχρι το καλοκαίρι (με οψιόν αγοράς) στους «πεπινέρος» στην εκπνοή (31/1) της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η κίνηση αυτή δεν άρεσε πολύ στους οπαδούς της Λεγανές, οι οποίο δεν έχουν ξεχάσει ακόμα ότι ο Γκερέρο το καλοκαίρι του 2018 δεν δέχθηκε την πρόταση για επέκταση της συνεργασίας με τους Ισπανούς και μετακόμισε ως ελεύθερος στους «ερυθρόλευκους».

Γι' αυτό, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ, φίλοι της ομάδας ετοιμάζονται να αποδοκιμάσουν τον Ισπανό στο πρώτο ματς του, στην επιστροφή του στη La Liga. Ο αρχηγός της Λεγανές, Ρουμπέν Πέρεθ, τον υπερασπίστηκε, τονίζοντας στη συνέντευξη Τύπου: «Όποιος αποδοκιμάσει τον Γκερέρο, αποδοκιμάζει όλη την ομάδα. Μην το κάνετε».