Γουλβς: Ο Ποντένσε τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή! (pic)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έγινε η τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Γουλβς.

Γουλβς: Ο Ποντένσε τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή! (pic)

Η μετακίνηση του Ντανιέλ Ποντένσε στην Γουλβς αντί 17 εκατομμυρίων λιρών (20,1 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ και το «Goal.com», είναι η τρίτη πιο ακριβή στην ιστορία του συλλόγου, πίσω από εκείνες του Μεξικανού, Ραούλ Χιμένεθ (32 εκατομμύρια λίρες) και του Ισπανού, Αντάμα Τραορέ (18 εκατομμύρια λίρες)!

Ποντένσε: «Να παίξω Champions League με την Γουλβς»

Παράλληλα, σύμφωνα με την γερμανική ιστοσελίδα «Transfertmarkt», είναι η δεύτερη πιο ακριβή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, από μία ομάδα της Ελλάδας σε άλλη του εξωτερικού, η οποία όμως υπολογίζει τη μετακίνηση του στις 16,56 εκατομμύρια λίρες (19,6 εκατ. ευρώ) και όχι με 17 που αναφέρουν τα Μέσα από το Νησί.

Έτσι, μένει... ελάχιστα πίσω από την μεταγραφή του Νέρι Καστίγιο από τον Ολυμπιακό στην Σαχτάρ Ντόνετσκ την σεζόν 2007/08 που την έχει κοστολογήσει στα 20 εκατ. ευρώ, αλλά μπροστά από εκείνη του Παναγιώτη Ρέτσου την σεζόν 2017/18 από τον Ολυμπιακό στη Μπάγερ Λεβερκούζεν στα 17,50 εκατ. ευρώ και του Κώστα Μήτρογλου (2013/14) από τους «ερυθρόλευκους» στη Φούλαμ στα 15,20 εκατ. ευρώ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

OFFICIAL: Wolves have completed the signing of Daniel Podence ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Goal (@goalglobal) στις