Οριστική συμφωνία Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ για Μπρούνο Φερνάντες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την συμφωνία της με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες

Οριστική συμφωνία Γιουνάιτεντ και Σπόρτινγκ για Μπρούνο Φερνάντες

Θέμα χρόνου είναι η επίσημη ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Μπρούνο Φερνάντες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επιβεβαίωσαν την συμφωνία τους με τα «λιοντάρια» για το κόστος της μεταγραφής του Πορτογάλου μέσου και απομένει πλέον να περάσει ο παίκτης τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο.

Η προσφορά της Γιουνάιτεντ έφτασε τα 55 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο με βάση τα μπόνους επίτευξης στόχων το ποσό θα ανέβει στα 80 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία εξ αρχής αξίωνε ο πορτογαλικός σύλλογος για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή του.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες. Ο παίκτης αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις και να συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του», αναφέρει η ανακοίνωσε που εξέδωσε η Γιουνάιτεντ.

Επιπρόσθετα, «πηγές» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαρρέει ότι δεν υπάρχει φόβος στο σύλλογο για το ενδεχόμενο να μπει «σφήνα» στην μεταγραφή του παίκτη την τελευταία στιγμή η Μπαρτσελόνα, η οποία επίσης έχει δείξει ενδιαφέρον για τα δικαιώματα του διεθνούς άσου.

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποκτήθηκε από την Σπόρτινγκ το 2017 από την Σαμπντόρια έναντι του ποσού των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ και κατά την διάρκεια της καριέρας του στα «λιοντάρια» μετράει 64 γκολ σε 137 εμφανίσεις του.

Στο πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου ο Πορτογάλος μέσος έχει 15 γκολ και 14 ασίστ σε 28 ματς με τον πορτογαλικό σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις.