Άρσεναλ: Μετά τον Μάρι ενισχύεται και με Σοάρες

Μετά τον Πάμπλο Μάρι, η Άρσεναλ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα αμυντικού, του Σέντρικ Σοάρες από την Σαουθάμπτον

Άρσεναλ: Μετά τον Μάρι ενισχύεται και με Σοάρες

Η Άρσεναλ συνεχίζει την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που διανύουμε και μετά τον Πάμπλο Μαρί είναι έτοιμη να εντάξει στις τάξεις της έναν ακόμα ποδοσφαιριστή.

Άρσεναλ: Πρώτη μεταγραφή ο Πάμπλο Μάρι (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σαουθάμπτον για τον Σέντρικ Σοάρες, τον οποίο φιλοδοξούν ότι θα πάρουν τελικά στο Λονδίνο εντός των ημερών.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τους «αγίους» ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και η προσφορά της Άρσεναλ είναι για δανεισμό του παίκτη ως το φινάλε της σεζόν έναντι του ποσού των πέντε εκατομμυρίων βρετανικών λιρών.

Παράλληλα, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των «32» του Europa League διεμήνυσε στην Σαουθάμπτον ότι θα καλύψει και όλο τον μισθό του παίκτη.

Όσον αφορά τους «αγίους», σήμερα αναμένεται να φτάσει στο «Σεν Μέρις» ο Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο στην Τότεναμ και θα καλύψει το κενό του Σοάρες στο δεξί άκρο της άμυνας της Σαουθάμπτον.

Ο Σοάρες, που είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, αγωνίζεται στην Σαουθάμπτον από το 2015. Την τρέχουσα σεζόν 28χρονος μπακ μετράει με τους «αγίους» ένα γκολ και μία ασίστ σε 19 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.