Ο Κοεντράο, που θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ, σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε ο Φάμπιο Κοεντράο, ο οποίος το καλοκαίρι είχε βρεθεί μία «ανάσα» από την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Ο Κοεντράο, που θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ, σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η πορεία του Φάμπιο Κοεντράο στους αγωνιστικούς χώρους, αφού ο 31χρονος ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ κατέθεσε στο δικαστήριο στο πλαίσιο δίκης για μία υπόθεση επίθεσης στην ακαδημία της Σπόρτινγκ κι όταν ρωτήθηκε για το επάγγελμά του απάντησε πως έχει ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο διεθνής άσος βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι μία «ανάσα» από την μεταγραφή του ΠΑΟΚ, ωστόσο η μετακίνησή του στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν ολοκληρώθηκε. Τελευταία του ομάδα ήταν η Ρίο Άβε, στην οποία είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στο άθλημα και αγωνίστηκε εκεί την περασμένη σεζόν.

Χαλάει η μεταγραφή του Κοεντράο στον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Aνατροπή με Κοεντράο- Ζήτησε δυο μέρες διορία

Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Κοεντράο

Κατά την διάρκεια της «θητείας» του στο άθλημα, ο Κοεντράο αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και μέτρησε συνολικά 331 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Έπαιξε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του και από το 2009 αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα των Ιβήρων, με την οποία πέτυχε πέντε γκολ σε 52 εμφανίσεις του.