Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Κοεντράο

Ο Πορτογάλος μπακ συμφώνησε με τον «δικέφαλο του Βορρά» και αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Κοεντράο

Αίσιο τέλος είχαν τελικά οι προσπάθειες του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο.

Ο Πορτογάλος μπακ αποδέχτηκε την πρόταση του «δικεφάλου του Βορρά» και πλέον αναμένεται αύριο στην Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Η συνεργασία του παίκτη με την ελληνική ομάδα θα έχει ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια και αμέσως μετά τις υπογραφές ο 31χρονος θα αναχωρήσει με προορισμό το Χορστ της Ολλανδίας για να ενσωματωθεί στην αποστολή του ΠΑΟΚ που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας ο Κοεντράο αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Μπενφίκα, Ρεάλ Μαδρίτης και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ενώ πέρσι το καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Ρίο Άβε απ’ όπου είχε κάνει και τα πρώτα του «βήματα».

Με την τελευταία αγωνίστηκε σε 23 αναμετρήσεις σε όλες τις αναμετρήσεις και μοίρασε πέντε «ασίστ», αλλά αυτό το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ.