Σόλσκιερ: Ο Αλέξις Σάντσες θα γυρίσει και θα σας διαψεύσει!


Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προνήγγειλε την επιστροφή του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το καλοκαίρι

Σόλσκιερ: Ο Αλέξις Σάντσες θα γυρίσει και θα σας διαψεύσει!

Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του Αλέξις Σάντσες στο φινάλε της σεζόν και της μη «μονιμοποίησης» του στην Ίντερ, ή την μετακίνηση σου σ' άλλη ομάδα, ήταν η σειρά του μάνατζερ των «κόκκινων διαβόλων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, να το επιβεβαιώσει ουσιαστικά.

Παρότι σε 45 ματς, με την Αγγλική ομάδα, σε διάστημα ενός χρόνου είχε 5, μόλις, γκολ, ο Νορβηγός τεχνικός υποστήριξε μιλώντας στους δημοσιογράφους: «Ο Αλέξις θα επιστρέψει το καλοκαίρι και θα σας διαψεύσει όλους σας...»

Ο 31χρονος Χιλιανός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Γιουνάιτεντ (400.000 λίρες εβδομαδιαίως!) αλλά μετά την πρώην ομάδα του, ούτε στην Ίντερ δεν έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την απουσία του, καθότι καθηλωμένος από τραυματισμό.

Μ' αποτέλεσμα να έχει μόλις ένα γκολ στις 7 συμμετοχές του.

Όσο για τις μεταγραφές, κατά τη διάρκεια της, τρέχουσας, χειμερινής περιόδου, ο Σκανδιναβός σημείωσε: «Ασφαλώς είναι δύσκολη περίοδος. Πάντα ήταν. Οι ομάδες δεν θέλουν να χάσουν τους καλύτερους παίκτες τους».

Χρειάζεται «τέλεια εμφάνιση» στη ρεβάνς του League Cup με την Σίτι

Όλα αυτά ειπώθηκαν παραμονή του επαναληπτικού ημιτελικού του League Cup με την συμπολίτισσα Σίτι η οποία είχε κερδίσει το πρώτο ματς με 3-1.

Η ανατροπή του οποίου είναι δύσκολη αφού «Θα πρέπει να κάνουμε μια τέλεια εμφάνιση και να κερδίσουμε με δύο γκολ διαφορά μια τόσο καλή ομάδα...»