Άρσεναλ: Εξετάζει την περίπτωση του Σέντρικ Σοάρες!

Η Άρσεναλ σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία προτίθεται να καταθέσει πρόταση για τον Πορτογάλο, διεθνή, αμυντικό, της Σαουθάμπτον, Σέντρικ Σοάρες

 Άρσεναλ: Εξετάζει την περίπτωση του Σέντρικ Σοάρες!

Στο μεταγραφικό «παζάρι» μοιάζει αποφασισμένη να προσφύγει η Άρσεναλ για την ενίσχυση της, λόγω των πολλών τραυματισμών, παικτών της οπισθοφυλακής της!

Οι απουσίες των Μουστάφι, Τιέρνι και Τσέιμπερς, για σημαντικά χρονικά διαστήματα, φέρεται να οδηγούν τους ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» στην απόφαση να χτυπήσουν την «πόρτα» της Σαουθάμπτον, για τον Σέντρικ Σοάρες.

Ο 28χρονος, διεθνής, Πορτογάλος, δεξιός οπισθοφύλακας βρίσκεται στους τελευταίους 6 μήνες του συμβολαίου του με τους «Αγίους» και μπορεί ν' αποκτηθεί, για το καλοκαίρι, χωρίς η ομάδα του Αγγλικού Νότου να καρπωθεί ούτε σεντ!

Για το λόγο αυτό αγγλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι οι ιθύνοντες της θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων εφόσον τους προσφερθεί ένα ποσό περί τα 8 εκ. ευρώ για την παραχώρηση του «εδώ και τώρα».

Ο ποδοσφαιριστής, άλλωστε, είναι βασικός στην ομάδα τους έχοντας 19 παρουσίες στο αρχικό της σχήμα, σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Άρσεναλ είχε στο στόχαστρο της τον Πάμπλο Μάρι, της Φλαμένγκο και τον Μίκολα Ματβιγιένκο, από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, αλλά η έλευση τους παραμένει, ακόμη, αμφίβολη.