Μάντσεστερ Σίτι: Οργή φιλάθλων για Γκουαρντιόλα!

Έξαλλοι είναι μερίδα φιλάθλων της Μάντσεστερ Σίτι με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, λόγω των όσων είπε ομετά το ματς κυπέλλου με τη Φούλαμ.

Μάντσεστερ Σίτι: Οργή φιλάθλων για Γκουαρντιόλα!

Ενοχλημένοι εμφανίστηκαν οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι με τις δηλώσεις του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το... άδειο γήπεδο στον αγώνα Κυπέλλου με την Φούλαμ (4-0), κατηγορώντας τον ότι έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

Όπως ανέφερε η Daily Mail, ο γραμματέας του επίσημου «fan club» της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Πάρκερ, ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα σχόλια του Καταλανού προπονητή:

«Αναστατώθηκα πολύ από τα λόγια του και δεν καταλαβαίνω τι προσπαθεί να πετύχει ο Πεπ. Δέχθηκε πολλές κριτικές από τους φιλάθλους γι' αυτά που είπε. Αισθανόμαστε ότι άδικα δεχόμαστε κριτική από άλλους συλλόγους και η κατάσταση επιδεινώνεται, αν ο προπονητής μας κάνει επίσης κριτική. Νομίζω ότι ο Γκουαρντιόλα έχει χάσει την επαφή με την οικονομική πραγματικότητα, στην οποία βρίσκονται οι φιλάθλοι του ποδοσφαίρου. Ο Πεπ πρέπει να αποδεχθεί ότι οι οπαδοί της Σίτι προέρχονται κυρίως από την εργατική τάξη της πόλης και ξοδεύουν πολλά χρήματα για το ποδόσφαιρο. Οπότε ας σταματήσει να μας κατηγορεί».