Άρσεναλ: Έχασε τον Κουρζαβά, πάει στη Γιουβέντους

Ο Λαϊβίν Κουρζαβά, που βρισκόταν στο στόχαστρο της Άρσεναλ, ήρθε σε συμφωνία με την Γιουβέντους για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας

Άρσεναλ: Έχασε τον Κουρζαβά, πάει στη Γιουβέντους

Στην Γιουβέντους, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λαϊβίν Κουρζαβά, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Άρσεναλ για την απόκτησή του.

Το συμβόλαιο του 27χρονου αριστερού μπακ με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «L’ Equipe», ο παίκτης ήρθε σε συμφωνία με την «Γηραιά Κυρία» για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι «μπιανκονέρι», βέβαια, κάνουν προσπάθειες για να εντάξουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ τους κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε, αντί για το καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος, και για τον λόγο αυτό βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με την γαλλική ομάδα.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους δύο συλλόγους έχει μπει και το όνομα του Ματία Ντε Σίλιο, του οποίου το συμβόλαιο με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται το 2022, ενώ, πλέον, μένει να φανεί αν θα έχουν θετική έκβαση οι συζητήσεις ώστε ο Κουρζαβά να πάρει άμεσα τον δρόμο για το Τορίνο.

Όσο για την Άρσεναλ; Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των «32» του Europa League θα κληθεί να αναζητήσει άλλη λύση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Ο Κουρζαβά αγωνίζεται με τα χρώματα των πρωταθλητών Γαλλίας από το 2015 και στο πρώτο μισό της τρέχουσας περιόδου μέτρησε 15 συμμετοχές και μία ασίστ με την Παρί σε όλες τις διοργανώσεις.