Λίβερπουλ: Με την Κ23 στον επαναληπτικό κόντρα στη Σριούσμπερι!

Η Λίβερπουλ θα φιλοξενήσει τη Σριούσμπερι στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι υποχρεωμένος να παρατάξει την Κ23!

Λίβερπουλ: Με την Κ23 στον επαναληπτικό κόντρα στη  Σριούσμπερι!

Η Λίβερπουλ αν και προηγήθηκε 2-0 στον εκτός έδρας αγώνα του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Σριούσμπερι, έμεινε στο 2-2 και θα δώσει επαναληπτικό στο Άνφιλντ (4 ή 5 Φεβρουαρίου) με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ρεβάνς όμως συμπίπτει με το «winter break» που έχει ανακοινώσει η Premier League από τον περασμένο Απρίλιο για όλες τις ομάδες της, που καλούνται να μην παίξουν κάποιο φιλικό ή ανταγωνιστικό παιχνίδι!

Έτσι η Λίβερπουλ που αναγκάστηκε να παίξει με την Κ23 και στο Λίγκ Καπ κόντρα στην Άστον Βίλα, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Συλλόγου, θα υποδεχθεί τη Σριούσμπερι και πάλι με τις «ρεζέρβες».

«Πήραμε ένα γράμμα πέρυσι τον Απρίλιο από την Premier League ότι θα πρέπει να σεβαστούμε το χειμερινό διάλειμμα για τους παίκτες και ότι δεν θα έπρεπε να διοργανώσουμε διεθνή φιλικά ή ανταγωνιστικά παιχνίδια και το σεβόμαστε αυτό.

Έχω πει στους παίκτες μου εδώ και καιρό ότι θα έχουν χειμερινό διάλειμμα. Δεν μπορείς να υπόσχεσαι σε όλους λίγο χρόνο ξεκούρασης και στο τέλος να το παίρνεις πίσω. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Οπότε μια είναι η λύση. Δεν θα είμαστε εκεί, θα είναι τα παιδιά που θα παίξουν στο ματς. Γνωρίζω ότι αυτό δεν είναι τόσο σύνηθες αλλά έτσι θα γίνει» δήλωσε ο τεχνικός των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ.