Ομπαμεγιάνγκ: Με τις... ευλογίες του η προσέγγιση της Μπάρτσα στην Άρσεναλ!


Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, σύμφωνα με την «Μundo Deportivo», έδωσε το «ΟΚ» στην Μπαρτσελόνα για να κάνει πρόταση στην Άρσεναλ

Ομπαμεγιάνγκ: Με τις... ευλογίες του η προσέγγιση της Μπάρτσα στην Άρσεναλ!

Η απουσία του Λουίς Σουάρες, μέχρι το τέλος, ουσιαστικά, της σεζόν, υποχρεώνει την Μπαρτσελόνα να κινηθεί στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι για την ανεύρεση επιθετικού και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι στην κορυφή της λίστας των παικτών που την ενδιαφέρουν.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Καταλανική εφημερίδα «Μundo Deportivo», οι «μπλαουγκράνα» έχουν προσεγγίσει την πλευρά του 30χρονου Γαλλογκαμπονέζου κι όχι μόνο έχουν μάθει τα πάντα που αφορούν το συμβόλαιο του (σ. μπορεί να φύγει το 2021 κατά τις ίδιες πηγές), αλλά έχουν πάρει την έγκριση του, προκειμένου να προσεγγίσουν την Άρσεναλ.

Ο παίκτης αποκτήθηκε προ 2ετίας, αλλά η αδυναμία της Άρσεναλ να πρωταγωνιστήσει σίγουρα τον κάνει να «κοιτά» και αλλού...

Το κατά πόσο, βέβαια, θα καταφέρουν να πείσουν τους Λονδρέζους να δεχθούν ν' αποστερηθούν τον κορυφαίο τους σκόρερ είναι μια άλλη διαδικασία.

Πιο περίπλοκη, αφού οι «κανονιέρηδες» είναι 10οι στο -34 από την, πρωτοπόρο της Premier League, Λίβερπουλ και στο -10 από τις θέσεις του Champions League, όπου δεν καταφέρνει να βρεθεί τα τελευταία 3 χρόνια και μια πιθανή αποχώρηση του, κατά τεκμήριο, καλύτερου τους παίκτη θα προκαλέσει αντιδράσεις του κοινού της.

Έχοντας γνώση των δυσκολιών αυτών, για τον παίκτη των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο Europa League, η Μπαρτσελόνα εξετάζει και τον Ροντρίγκο της Βαλένθια ποντάροντας στις καλές σχέσεις του με, τον ατζέντη του παίκτη, Ζόρζε Μέντες, αλλά και στο ότι η περίπτωση του μοιάζει πιο οικονομική και συνεπώς πιο εύκολη.