Δεν θα αγοράσει τον Κοουτίνιο η Μπάγερν

Ο Βραζιλιάνος σταρ δεν έχει πείσει τους Βαυαρούς με την απόδοσή του και όλα δείχνουν ότι στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα, όπου και ανήκει.

Δεν θα αγοράσει τον Κοουτίνιο η Μπάγερν

Ο Φιλίπε Κοουτίνιο αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο οι μέχρι στιγμής επιδόσεις του δεν έχουν δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση τον... ντόρο που είχε γίνει για τον δανεισμό του από τη Μπαρτσελόνα στη Μπάγερν.

Ανακοίνωσε Κουτίνιο η Μπάγερν Μονάχου! (pic & vid)

Στην τρέχουσα σεζόν ο Βραζιλιάνος σταρ έχει απολογισμό 7 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο τα συγκεκριμένα νούμερα είναι παραπλανητικά και δεν αντικατοπτρίζουν την πενιχρή προσφορά του στην ομάδα του Μονάχου.

Για του λόγου το αληθές, τα 3 από τα γκολ που έχει σημειώσει ο Κοουτίνιο ήταν σε χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, ενώ τα 6 γκολ και οι 5 ασίστ του είναι απέναντι στις τέσσερις τελευταίες ομάδες της Bundesliga.

Αντιθέτως, στα παιχνίδια με αντίπαλο δυνατές ομάδες του γερμανικού πρωταθλήματος ο Κοουτίνιο είναι συνήθως «ωσεί παρών», κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σημαίνει ότι η θητεία του στη Μπάγερν δεν θα επεκταθεί πέραν του νυν δανεισμού του, που λήγει στο τέλος της σεζόν.

Με άλλα λόγια, ο Κοουτίνιο δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση τους ανθρώπους της Μπάγερν, προκειμένου αυτοί να καταβάλλουν τα 120 εκατομμύρια ευρώ που προβλέπει η οψιόν αγοράς του δανεισμού του από τη Μπαρτσελόνα, για να αγοράσουν τον παίκτη.