Σόλσκιερ: «Δεν γίνεται να μείνουμε 30 χρόνια χωρίς τίτλο, όπως η Λίβερπουλ»

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τονίζοντας ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μείνει 30 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, όπως η Λίβερπουλ.

Σόλσκιερ: «Δεν γίνεται να μείνουμε 30 χρόνια χωρίς τίτλο, όπως η Λίβερπουλ»

Το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλησιάζει (19/1, 18:30) με την παράδοση να είναι ιδιαίτερα αρνητική για τους «κόκκινους διαβόλους», αφού την τελευταία φορά που η ομάδα του Μάντσεστερ έφυγε με διπλό από την έδρα των «ρεντς» ήταν τη σεζόν 2012-13, στην τελευταία χρονιά του Φέργκιουσον.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στο μεταβατικό στάδιο που διανύει η Γιουνάιτεντ, σημειώνοντας ωστόσο ότι η ομάδα του δεν μείνει τόσα χρόνια χωρίς τίτλο:

«Δεν γίνεται να αφήσουμε να περάσουν 24 χρόνια χωρίς να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω στην ομάδα μου. Θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε τη Λίβερπουλ και τη φετινή της πορεία: «Η απόδειξη φαίνεται στον πίνακα κατάταξης. Η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Η Μαν. Σίτυ πρόκειται για μια διαφορετική πρόκληση καθώς αγωνίζεται με διαφορετικό τρόπο. Εκπροσωπούν δύο ξεχωριστές σχολές ποδοσφαίρου.

Ως παίκτης έχω τόσες ήττες όσο και νίκες στο Άνφιλντ, γι' αυτό και πρέπει να προσέχουμε αυτά τα παιχνίδια. Είναι μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες μας να παίξουν κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τα έχουμε πάει καλά τις δύο τελευταίες φορές, αλλά τα ματς στο Άνφιλντ είναι πολύ διαφορετικά. Είναι σίγουρο πως απολαμβάνεις την ατμόσφαιρα, ωστόσο, δεν αντιλέγει κανείς πως αυτό το μέρος μπορεί να σου προκαλέσει φόβο. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται», τόνισε.