Κύπελλο Αγγλίας: Με… τανγκό στους «32» η Τότεναμ

Με τα γκολ των Αργεντινών Λο Σέλσο και Λαμέλα η Τότεναμ επιβλήθηκε 2-1 της Μίντλεσμπρο και προκρίθηκε στους «32» του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Σαουθάμπτον

Κύπελλο Αγγλίας: Με… τανγκό στους «32» η Τότεναμ

Την πρόκρισή της στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας πανηγύρισε η Τότεναμ. Τα «σπιρούνια» επιβλήθηκαν 2-1 της Μίντλεσμπρο στο Λονδίνο στον μεταξύ τους επαναληπτικό για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης και πέρασαν στην επόμενη φάση όπου θα αναμετρηθούν με την Σαουθάμπτον.

«Χρυσοί» σκόρερ για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν οι Αργεντινοί Λο Σέλσο και Λαμέλα, που βρήκαν δίχτυα στο 2’ και το 15’ αντίστοιχα, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Σαβίλ στο 83’.

Νωρίτερα, η Νιουκάστλ διέσυρε 4-1 την Ρότσντεϊλ υπό το βλέμμα του ιδιοκτήτη της, Μάικλ Άσλεϊ, για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν και θα τεθεί πλέον αντιμέτωπη στους "32" με την Όξφορντ .

Πέραν αυτών, ο αγώνας της Τρανμίρ με την Γουότφορντ αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ενώ η Σριούσμπερι με γκολ του Πιέρ στο 89’ απέκλεισε με 1-0 την Μπρίστολ Σίτι και θα κοντραριστεί στον επόμενο γύρο με την Λίβερπουλ.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα των αγώνων ρεβάνς του Κυπέλλου

Μπλάκπουλ – Ρέντινγκ 0-2: 42’ Μπογιέ, 82’ Ομπίτα.

Νιουκάστλ – Ρότσντεϊλ 4-1: 17’ (αυτ.) Ο’Κόνελ, 20’ Λόνγκσταφ, 26’ Αλμιρόν, 82’ Ζοέλιντον – 86’ Γουίλιαμς.

Σριούσμπερι – Μπρίστολ Σίτι 1-0: 89’ Πιέρ.

Κόβεντρι – Μπρίστολ Ρόβερς 3-0: 4’ και 56’ Μπιάμου, 50’ Πασκ.

Τρανμίρ – Γουότφορντ Αναβλήθηκε.

Τότεναμ – Μίντλεσμπρο 2-1: 2’ Λο Σέλσο, 15’ Λαμέλα – 83’ Σαβίλ.

ΑΥΡΙΟ (15/01)

21.45: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς, Καρλάιλ – Κάρντιφ.

Τα ζευγάρια της φάσης των «32» του Κυπέλλου

Γουότφορντ ή Τρανμίρ – Γουλβς ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χαλ – Τσέλσι, Σαουθάμπτον –Τότεναμ, ΚΠΡ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπόρνμουθ – Άρσεναλ, Νορθάμπτον – Ντέρμπι Κάουντι, Μπρέντφορντ – Λέστερ, Μίλγουολ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Ρέντινγκ – Κάρντιφ ή Καρλάιλ, Γουέστ Χαμ – Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, Μπέρνλι – Νόριτς, Κόβεντρι – Μπέρμιγχαμ, Μάντσεστερ Σίτι – Φούλαμ, Νιούκαστλ – Όξφορντ, Πόρτσμουθ – Μπάρνσλεϊ, Σριούσμπερι – Λίβερπουλ.