Το «αντίο» του Βαλβέρδε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με επιστολή του, αποχαιρέτησε τόσο τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, όσο και τον πρόεδρο αλλά και τους παίκτες της ομάδας.

Το «αντίο» του Βαλβέρδε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα με τους οπαδούς να φέρουν μερίδιο ευθύνης γιατί κατά καιρούς είχαν δηλώσει ότι δεν τον θέλουν, αλλά ο ίδιος, σαν σωστός τζέντλεμαν με επιστολή του, αποχαιρέτησε τόσο αυτούς, όσο και τον πρόεδρο με τους παίκτες των «μπλαουγκράνα», ενώ παράλληλα τους ευχαρίστησε για τα 2,5 χρόνια που έμεινε μαζί τους.

Βαλβέρδε: Η κορυφή της Ισπανίας και η Ευρώπη που στοίχισε!

Η επιστολή του «τσινγκούρι» αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί φίλοι της Μπάρτσα,

Η εποχή μου στο τιμόνι της Μπαρτσελόνα ολοκληρώθηκε. Ήταν 2,5 έντονα χρόνια για μένα, στα οποία έζησα αρκετές στιγμές ευτυχίας, αλλά και κάποιες αρκετά δύσκολες. Θα ήθελα να τονίσω, ότι αυτά τα χρόνια έζησα μια εξαιρετική εμπειρία ως προπονητής εξαιτίας της αγάπης που μου έδειξαν αυτά τα χρόνια οι οπαδοί της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και το διοικητικό συμβούλιο που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονήσω αυτή την ομάδα, καθώς και για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όλους συνεργάστηκαν στ ον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως εκείνους με τους οποίους μοιραστήκαμε ξεχωριστές στιγμές στις προπονήσεις και στα ταξίδια.

Φυσικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες με τους οποίες συνεργάστηκα, χάρη στους οποίους κατακτήσαμε τέσσερα τρόπαια στη θητεία μου. Από σήμερα τους εύχομαι κάθε επιτυχία, όπως και στον νέο τεχνικό Κίκε Σετιέν.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.

Viva Barca, viva Catalonia

Ερνέστο Βαλβέρδε

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας