Premier League: Ο Μιλιβόγεβιτς στις σημαντικότερες χειμερινές μεταγραφές της!

Αγγλική ιστοσελίδα έχει συμπεριλάβει τη μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς από τον Ολυμπιακό στην Κρίσταλ Πάλας ως μια από τις σημαντικότερες τη χειμερινή περίοδο στην Premier League.

Premier League: Ο Μιλιβόγεβιτς στις σημαντικότερες χειμερινές μεταγραφές της!

Η αγγλική αθλητική ιστοσελίδα «Sportsman», έφτιαξε ένα αφιέρωμα με τις πιο σημαντικές χειμερινές μεταγραφές της Premier League.

Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται και αυτή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο οποίος αποκτήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας τα Χριστούγεννα της σεζόν 2016/17 από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το αφιέρωμα αναφέρει: «Ήταν Δεκέμβριος του 2016, δύο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, όταν ο Σαμ Άλαρνταϊς ανέλαβε χρέη προπονητή στο «Σέλχαρστ Παρκ» στην θέση του Άλαν Πάρντιου. Η μεταγραφική περίοδος άνoιγε μετά από λίγο, δίνοντας την ευκαιρία στον νέο προπονητή να ανασχεδιάσει το ρόστερ κάνοντας προσθήκες 4 παικτών. Συγκεκριμένα, ο Μαμαντού Σακό ήρθε με την μορφή δανεισμού, ενώ με κανονική μεταγραφή αποκτήθηκαν οι Τζέφρι Σλουπ, Πάτρικ Βαν Άανχολτ και Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Ο Σέρβος μέσος ήταν ο λιγότερο γνωστός προς το αγγλικό κοινό, αφού έφτασε στο Νησί από μια επιτυχημένη θητεία στον Ολυμπιακό. Σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα κατάφερε να ενσωματωθεί και να γίνει ένα μέλος-κλειδί του κέντρου των ''Αετών'', αφού έφερε μαζί του έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, ηγετικές δεξιότητες και μια τεράστια ψυχραιμία η οποία συνέβαλε στο ζηλευτό του ρεκόρ από το σημείο του πέναλτι».