Τότεναμ: Τρεις μήνες εκτός ο Κέιν!

Προβληματισμός επικρατεί στο στρατόπεδο της Τότεναμ καθώς σύμφωνα με τις νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Άγγλος επιθετικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον 3 μήνες.

Τότεναμ: Τρεις μήνες εκτός ο Κέιν!

Ακόμη πιο δυσάρεστα ήταν τα νέα για τον Ζοσέ Μουρίνιο και την Τότεναμ σχετικά με τον τραυματισμό του Χάρι Κέιν στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τη Σαουθάμπτον.

Οι νέες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο σούπερ σταρ των «Σπερς» και της εθνικής Αγγλίας την Πέμπτη (9/1), έδειξαν ρήξη τένοντα στον αριστερό μηριαίο του αριστερού του ποδιού και ενώ αρχικά οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του αγγλικού συλλόγου, έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα, τελικά αποδείχτηκε πως θα μείνει εκτός γηπέδων για τρεις μήνες!

Μάλιστα, το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό, που θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του. Έτσι ο Μουρίνιο στρέφεται στη χειμερινή μεταγραφική αγορά για την απόκτηση ενός φορ με τον Κρίστοφ Πιάτεκ της Μίλαν να είναι ο επικρατέστερος που θα μετακομίσει στο βόρειο Λονδίνο.