Η Μπεσίκτας έχασε δυο... Κύπελλα

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας ανακοίνωσε τον αποκλεισμό της Μπεσίκτας τόσο από τη φετινή όσο και από την επόμενη διοργάνωση στο Κύπελλο Τουρκίας.

Η Μπεσίκτας έχασε δυο... Κύπελλα

Ο επαναληπτικός ημιτελικός ανάμεσα στις δυο ομάδες είχε διακοπεί στο 57΄δίχως σκορ όταν ο προπονητή της Μπεσίκτας, Σενόλ Γκιουνές δέχτηκε στο κεφάλι αντικείμενο που πέταξαν οπαδοί των «καναρινιών».

Η Φενερμπαχτσέ είχε αποσπάσει ισοπαλία 2-2 στην πρώτη αναμέτρηση. Η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (TFF) αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα από το σημείο της διακοπής και όρισε τον αγώνα για τις 3 Μαΐου.

Η Μπεσίκτας μποϊκότάρησε τον αγώνα και δεν κατέβηκε στο γήπεδο, εκτιμώντας ότι θα έπρεπε να πάρει αυτόματα την πρόκριση για τον τελικό.

Σήμερα η TFF ανακοίνωσε ότι οι «μαύροι αετοί» χάνουν τον αγώνα με 3-0 «στα χαρτιά», δύο ημέρες μετά την άρνησή τους να επιστρέψουν στο γήπεδο της «Φενέρ» για να παίξουν τα 32 λεπτά που απέμεναν ως τη λήξη.

Μετά την εξέλιξη αυτή, στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας θα αναμετρηθούν η Φενερμπαχτσέ και η Ακχισαρσπόρ.

Επίσης, η TFF ανακοίνωσε ότι η Μπεσίκτας αποκλείεται και τη νέα σεζόν από το Κύπελλο Τουρκίας, ενώ ο σύλλογος θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα που έλαβε φέτος από τα εμπορικά δικαιώματα της διοργάνωσης.