Η Σαουθάμπτον ευχαρίστησε την Λέστερ… για το 9-0!

Ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάζενχουτλ, θεωρεί πως η ήττα της ομάδας του με 9-0 από την Λέστερ τον περασμένο Οκτώβρη άλλαξε προς το καλύτερο τους «αγίους» στο αγγλικό πρωτάθλημα

Η Σαουθάμπτον ευχαρίστησε την Λέστερ… για το 9-0!

Ευεργετικά αποτελέσματα είχε τελικά ο διασυρμός της Σαουθάμπτον στο «Σεν Μέρις» από την Λέστερ με… 9-0 (!) στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Αυτό θεωρεί ο προπονητής των «αγίων» Ραλφ Χάζενχουτλ, αφού, όπως τόνισε, η ομάδα του εν συνεχεία έδειξε ένα διαφορετικό αγωνιστικό «πρόσωπο» και επέστρεψε στον δρόμο των επιτυχιών.

Το τελευταίο διάστημα ο σύλλογος μετράει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα που επέτρεψαν στον σύλλογο να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού , ενώ παράλληλα κέρδισε και την Χάντερσφιλντ στο Κύπελλο και πήρε την πρόκριση για τους «32» του θεσμού.

Το Σάββατο (11/01) η Σαουθάμπτον θα μεταβεί στο «Κινγκ Πάουερ» για να αντιμετωπίσει και πάλι την Λέστερ, αυτήν την φορά για την 22η αγωνιστική της Premier League και σε δηλώσεις του για το συγκεκριμένο ματς ο Χάζενχουτλ είπε:

«Ευχαριστούμε για τη Λέστερ για εκείνο το απόγευμα, ήταν σημαντικό για μας. Ήταν κάτι που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, αυτό είναι σίγουρο. Είχα πει μετά από το ματς ότι θα μπορούσε να ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, αν δείχναμε τη σωστή αντίδραση και αυτό ακριβώς έγινε. Μετά από ένα αποτέλεσμα που ήταν η απόλυτη καταστροφή, η ομάδα έδειξε απίστευτο χαρακτήρα και νοοτροπία. Πλέον παίζουμε εντελώς διαφορετικά».