Μιραλάς: Η επόμενη μέρα

Η Έβερτον δεν τον θέλει, αλλά δεν τον δίνει... τζάμπα. Ξεκαθαρίζει μετά το Μουντιάλ το μέλλον του Βέλγου.

Μιραλάς: Η επόμενη μέρα

Ο Κέβιν Μιραλάς από χθες το μεσημέρι (4/5) αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό . Ο Βέλγος στη δεύτερή του θητεία στο Λιμάνι αποδείχθηκε κατώτερος των προσδοκιών της διοίκησης και του κόσμου και έτσι η αποχώρησή του ήταν αναμενόμενη.

Τώρα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός καλείται να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Από την Έβερτον είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται, όμως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί φθηνά. Την παρούσα στιγμή η αγγλική ομάδα τον κοστολογεί περίπου 10 εκ., ενώ θα περιμένει και τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ για να καθοριστεί επακριβώς η αξία του.

Από την πλευρά του Κέβιν τα συναισθήματα για τα «ζαχαρωτά» είναι αμοιβαία: Δεν θέλει να επιστρέψει στο Μέρσεϊσαντ. Υπάρχει βέβαια αγγλικό ενδιαφέρον από τη Γουέστ Χαμ, όπως και έντονο ενδιαφέρον από την πατρίδα του. Συγκεκριμένα, η Σταντάρ Λιέγης σκέφτεται σοβαρά την περίπτωσή του, όμως στον Βέλγο δεν αρέσει η ιδέα του επαναπατρισμού.

Ο Μιραλάς πλέον έχει να προσμένει το Μουντιάλ και ελπίζει να πιάσει καλά στάνταρ απόδοσης, ώστε να του γίνει καλύτερη πρόταση. Το σίγουρο είναι ότι μέλλον του θα ξεκαθαρίσει μόνο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο...