Μανωλάς: «Γελάω...»

Ο Κώστας Μανωλάς απάντησε στις κριτικές για την συνεργασία του με τον Κουλιμπαλί στην άμυνα της Νάπολι και έδωσε το σύνθημα ενόψει του αγώνα με την Λάτσιο

Μανωλάς: «Γελάω...»

Συνέντευξη στον ιταλικό σταθμό «Sky» παραχώρησε ο Κώστας Μανωλάς και απάντησε στους επικριτές του για την συνεργασία του με τον Καλιντού Κουλιμπαλί στην άμυνα της Νάπολι, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο Σαββατιάτικο (11/01) παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» για την 19η αγωνιστική της Σέριε Α.

«Γελάω όταν μου λένε πως εγώ και ο Κουλιμπαλί δεν ταιριάζουμε. Ρίχνουν το φταίξιμο σε εμάς επειδή είναι υποχρεωμένοι να βρουν έναν ένοχο. Στο Champions League τα πήγαμε πολύ καλά, στο πρωτάθλημα αρχίσαμε χωρίς να γνωριζόμαστε καλά. Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα γιατί είναι σημαντικός για μας», είπε για τις κριτικές ο 28χρονος διεθνής.

Όσον αφορά την εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Ίντερ την περασμένη αγωνιστική στο Καμπιονάτο, αλλά και το προσεχές ματς με τους «λατσιάλι» σημείωσε: «Κυριαρχήσαμε στο ματς με την Ίντερ αλλά δεχτήκαμε τρία γκολ από τρία λάθη. Εμείς δεν σκοράραμε σε δύο φάσεις που είχαμε στα πρώτα επτά λεπτά ενώ εκείνοι προηγήθηκαν με τυχερό τρόπο στην πρώτη τους ευκαιρία. Αυτό σημαίνει πως όλα είναι εναντίον μας. Η Λάτσιο κάνει ένα εκπληκτικό πρωτάθλημα έχοντας έναν εξαιρετικό τεχνικό αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να παλέψουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Ο Ιμόμπιλε ξέρει να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα όσο κανένας άλλος. Εγώ θα βγω στον αγωνιστικό χώρο για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και μετά το 90' θα κάνουμε λογαριασμό».

Τέλος, για την προσπάθεια που καταβάλει η Νάπολι να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος που θα της χαρίσει ένα «εισιτήριο» για την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Μανωλάς υπογράμμισε: «Οι έντεκα πόντοι διαφοράς από τη ζώνη του Champions League είναι πάρα πολλοί, θα πρέπει να αρχίσουμε να νικάμε για να αποκτήσουμε ενθουσιασμό. Είναι μία... χαλασμένη σεζόν, θα πρέπει να σηκωθούμε και να κατακτήσουμε νίκες. Ο Γκατούζο είναι ένας προπονητής που δίνει την ψυχή του και είναι καλά προετοιμασμένος. Δουλεύουμε σκληρά».