Ρούνεϊ: Ο εθισμός στον τζόγο και χαμένα αστρονομικά ποσά!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε στο πλαίσιο καμπάνιας για ενημέρωση σχετικής με τα τυχερά παιχνίδια στα μεγάλα ποσά έχανε στον τζόγο την περίοδο που αγωνιζόταν ακόμα στη Μάντσετσερ Γιουνάινεντ.

Ρούνεϊ: Ο εθισμός στον τζόγο και χαμένα αστρονομικά ποσά!

Θέλει κουράγιο και δύναμη για να μιλήσεις για ένα προσωπικό σου δαίμονα σου, ακόμα και αν το έχεις αφήσεις πίσω σου. Αυτό ακριβώς, όμως, έκανε ο Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο 35χρονος επιθετικός αποκάλυψε ότι το διάστημα που αγωνιζόταν ακόμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε πρόβλημα με τον τζόγο, με αποτέλεσμα να χάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο ενημερωτικής καμπάνιας για τα τυχερά παιχνίδια, ο άσος της Ντέρμπι Κάουντι μίλησε γι' αυτή τη δύσκολη περίοδο, αποκαλύπτοντας ότι έχασε 700.000 λίρες σε πέντε μήνες!

«Όταν έμενα στο ξενοδοχείο με την αποστολή, άρχισα να παίζω στοίχημα στο κινητό μου για να μην βαριέμαι. Χωρίς να το καταλάβω, είχα κολλήσει και έφτασα να μην υπολογίζω τα ποσά που πόνταρα.

Στην αρχή κέρδιζα και σκέφτηκα ότι ήταν καλός τρόπος για να βγάλω εύκολα χρήματα. Κατέληξε όμως, να με... ρουφήξει αυτή η κατάσταση και να χάσω πάρα πολλά. Αυτό σε επηρεάζει όταν μετά πρέπει να αγωνιστείς. Ευτυχώς, κατάφερα να ξεχρεώσω όσα έχασα και να μην παίξω ξανά, έμαθα από τα λάθη μου», τόνισε ο 35χρονος επιθετικός.