Άρσεναλ: Προς την έξοδο ο Ομπαμεγιάνγκ!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το Νησί, ο Γκαμπονέζος στράικερ έχει ζητήσει από τους «κανονιέρηδες» να αρχίσει να αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Άρσεναλ: Προς την έξοδο ο  Ομπαμεγιάνγκ!

Σε δημοσίευμα των «Times», ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ φέρεται να έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της Άρσεναλ αποφασίζοντας να τεθεί στην αγορά την ερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, καθώς αποσκοπεί στο να αγωνίζεται σε έναν σύλλογο που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα του αλλά και που παίζει στο Champions League διεκδικώντας τίτλους.

Είναι φανερό πως τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αγωνιστική καθίζηση στο στρατόπεδο των «κανονιέρηδων», η οποία αποδεικνύεται περίτρανα και από την φετινή σεζόν που διανύουν, αφού βρίσκονται στην 12η θέση της βαθμολογίας της Premier League και 7 βαθμούς μακριά από την θέση που οδηγεί στο Europa League.

Όλα αυτά είναι λογικό να κάνουν τον Γκαμπονέζο να αναθεωρεί το μέλλον του φορώντας την φανέλα της ομάδας του Λονδίνου, ο οποίος παρόλα αυτά δύσκολα θα αποχωρήσει από τον προσεχές Γενάρη. Θυμίζουμε πως ο Ομπαμεγιάνγκ την φετινή σεζόν σε 24 συμμετοχές έχει σκοράρει 15 φορές καθώς το συμβόλαιο που τον δεσμεύει ισχύει μέχρι το 2021.