Νταβίντ Λουίζ για Αρτέτα: «Θα γίνει από τους καλύτερους του κόσμου»

Ο άσος της Άρσεναλ Νταβίντ Λουίζ τόνισε με δηλώσεις του πως ο Μικέλ Αρτέτα θα γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές του κόσμου.

Νταβίντ Λουίζ για Αρτέτα: «Θα γίνει από τους καλύτερους του κόσμου»

Ο αμυντικός της Άρσεναλ Νταβίντ Λουίζ πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του νέου τεχνικού της ομάδας Μικέλ Αρτέτα και δεν το κρύβει.

Ο Βραζιλιάνος άσος δήλωσε παρά την ήττα από την Τσέλσι για το πρωτάθλημα, πως ο Αρτέτα θα γίνει ένας από τους κορυφαίους προπονητές του κόσμου.

Συγκεκριμένα ο διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε για τον νέο τεχνικό της ομάδας:

«Για εμένα, ο Αρτέτα πρόκειται να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με πολλούς τεχνικούς κατά τη διάρκεια της καριέρας μου. Είναι έξυπνος, υπήρξε ποδοσφαιριστής. Θεωρώ ότι θα γίνει ένας από τους καλύτερους. Ωστόσο, είναι κομμάτι της δουλειάς μας να τον βοηθήσουμε . Ειδικά στο ξεκίνημα, όπου όλοι αμφιβάλλουν. Όμως, αλήθεια εμπιστεύομαι τη φιλοσοφία του, τον τρόπο με τον οποίο βλέπει το ποδόσφαιρο.

Γνωρίζει ποδόσφαιρο και όταν ξέρεις, είναι πολύ πιο εύκολο να το εξηγήσεις. Είναι πιο εύκολο να βοηθήσεις τους παίκτες σου.

Γι’ αυτό μπορέσαμε να δούμε την Άρσεναλ να κυριαρχεί με εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ ότι εάν σκοράραμε δεύτερο γκολ, θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι».