Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε καμαρώνει για τον Πέδρο Μαρτίνς

O πρόεδρος της Ρίο Άβε είναι πολύ περήφανος για τους προπονητές που ανέδειξε το κλαμπ. Του Πέδρο Μαρτίνς συμπεριλαμβανομένου...

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε καμαρώνει για τον Πέδρο Μαρτίνς

O πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος καμαρώνει για τους παίκτες αλλά κυρίως τους προπονητές που ανέδειξε το κλαμπ, κάνοντας μνεία μεταξύ άλλων στον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Τα «προϊόντα» της Ρίο Άβε είναι ΑΑ ποιότητας: Γιαν Όμπλακ (τώρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης), Νούνο Εσπίριτο Σάντος (προπονητής της Γουλβς), Κάρλος Βινίσιους (επιθετικός της Μπενφίκα), Έντερσον Μοράες (τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι), Χέλντερ Πόστιγκα (παλαίμαχος διεθνής επιθετικός), Πέδρο Μάρτινς (Ολυμπιακός), Λουίς Κάστρο (Σαχτάρ Ντονέτσκ) και Φάμπιο Κοέντραο είναι μερικά από αυτά.

Ο Σίλβα Κάμπος δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα bancada.pt. «H Ρίο Άβε είναι μια μεγάλη εστία με πολύ ταλέντο. Η ποιότητα των προϊόντων μας ήταν τόσο υψηλή που όταν οι προπονητές φτάσουν στο τέλος του συμβολαίου τους το κλαμπ δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις προτάσεις άλλων συλλόγων».