Γουέστ Χαμ: Μόγιες ή Αλαρντάις ο αντι-Πελεγκρίνι

Ντέιβιντ Μόγιες και Σαμ Αλαρντάις οι πιθανοί διάδοχοι του Μανουέλ Πελεγκρίνι στην Γουέστ Χαμ. Πιθανές λύσεις οι Τόνι Πιούλις και Κρις Χούτον

Γουέστ Χαμ: Μόγιες ή Αλαρντάις ο αντι-Πελεγκρίνι

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αποτελεί παρελθόν από την Γουέστ Χαμ μετά από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από τα... δεύτερα της Λέστερ το Σάββατο 28/12.

Eπίσημο: Τέλος ο Πελεγκρίνι από τη Γουέστ Χαμ - Mόγιες ο βασικός υποψήφιος (pic)

Η διοίκηση των «σφυριών» προχώρησε στην απομάκρυνση του Χιλιανού τεχνικού, κάτι που ακουγόταν εδώ και καιρό, αφού δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες και να αξιοποιήσει τις ακριβές μεταγραφές και να πραγματοποιήσει τους μεγάλους στόχους της ομάδας.

Αντιθέτως, ο Πελεγκρίνι αφήνει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση, με τη Γουέστ Χαμ να φιγουράρει στην 17η θέση της Premier League με 19 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο, απέχοντας μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη και την Άστον Βίλα.

Όπως αναφέρει η βρετανική «Mirror», τα «σφυριά» θα κινηθούν για την άμεση αντικατάσταση του Χιλιανού στην τεχνική ηγεσία με τον Ντέιβιντ Μόγιες να αποτελεί ένα από τα φαβορί για τη θέση.

Ο πρώην τεχνικός των Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξαναπεράσει από την ομάδα του Λονδίνου, όταν την οδήγησε από τον Νοέμβριο του 2017 έως τον Μάιο του 2018 στην κατάκτηση της 13ης θέσης της Premier League. Έκτοτε δεν έχει εργαστεί σε άλλο κλαμπ.

Το όνομα του Μόγιες είχε ακουστεί έντονα και για την Έβερτον, πριν τα «ζαχαρωτά» συμφωνήσουν με τον Κάρλο Αντσελότι.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ένα ακόμα πιθανό όνομα για τον πάγκο των «σφυριών» είναι και αυτό του Σαμ Αλαρντάις, ενώ ως άλλες πιθανές λύσεις παρουσιάζονται οι Τόνι Πιούλις και Κρις Χούτον.