Premier League: Διπλά για Λέστερ, Γιουνάιτεντ, ισοπαλία για Τότεναμ (highlights)

Η Λέστερ πέρασε από την έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-1 ενώ στο 2-2 έμειναν Νόριτς και Τότεναμ. Νίκη πεντάδας για τη Γιουνάιτεντ στην έδρα της Μπέρνλι, όλα τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία στην Premier League.

Premier League: Διπλά για Λέστερ, Γιουνάιτεντ, ισοπαλία για Τότεναμ (highlights)

Συνεχίζει τη ξέφρενη πορεία της στη Premier League η Λέστερ που πέρασε και από την έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-1. Ο Ιχεανάτσο στο 40' άνοιξε το σκορ ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με γκολ του Φορνάλς στις καθυστερήσεις. Στην επανάληψη οι «αλεπούδες» διπλασίασαν τα τέρματα τους χάρη στον Γκριν, με το 2-1 να μένει έως το φινάλε.

Η Τότεναμ δεν μπόρεσε να νικήσει τη Νόριτς, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Βράντσιτς στο 18'. Η απάντηση των «πετεινών» ήρθε με τον Έρικσεν, πριν ο Οριέ σημειώσει αυτογκόλ στο 61'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83' ο Κέιν από το σημείο του πέναλτι.

Στο ακροτελεύτιο ματς της ημέρας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε 0-2 από την έδρα της Μπέρνλι, σκοράροντας από μια φορά σε κάθε ημίχρονο με τους Μαρσιάλ και Ράσφορντ. Νίκη Ευρώπης για τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς ανέβηκαν στην 5η θέση έναν πόντο πίσω από την 4η Τσέλσι.

Σε άλλα ματς της αγωνιστικής

Με δυο γκολ του Κάλβερτ Λιούιν η Έβερτον του Κάρλο Αντσελότι πέρασε με 2-1 από το Νιούκαστλ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη.

H δράση της 20ης αγωνιστικής της Premier League είχε ξεκινήσει νωρίτερα με το παιχνίδι της Μπράιτον κόντρα στη Μπόρνμουθ.

Η Μπράιτον κατάφερε και πήρε μία δίκαιη νίκη με σκορ 2-0 επί της Μπόρνμουθ και χτίζει διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού σε αντίθεση με την αντίπαλο της που παραμένει χαμηλά και αγχώνεται.

Στις άλλες αναμετρήσεις η Γουότφορντ αν κι έπαιζε με παίκτη λιγότερο έφτασε στο 3-0 επί της Άστον Βίλα έχοντας πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Τρόι Ντίνι (δυο γκολ).

Από λάθος του Κέλι ο Ίνγκς ισοφάρισε το γκολ του Τόμκινς και έτσι διαμορφώθηκε το 1-1 στο Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας.

Αναλυτικά το προφίλ της 20ής αγωνιστικής:

Σάββατο 28/12

Μπράιτον-Μπόρνμουθ 2-0

(3’ Γιόχανμπακς, 79’ Μόουι)

Νιούκαστλ-Έβερτον 1-2

(56’ Σαρ / 13’, 64’ Κάλβερτ-Λιούιν)

Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας 1-1

(74’ Ινγκς / 50’ Τόμπκινς)

Γουότφορντ-Άστον Βίλα 3-0

(42’, 67 πέν. Ντίνι, 71’ Σαρ)

Γουέστ Χαμ-Λέστερ 1-2

(45' Φορνάλς - 40' Ιχεανάτσο, 56' Γκρέι)

Νόριτς-Τότεναμ 2-2

(18' Βράντσιτς, 61' Οριέ - 55' Έρικσεν, 81' πεν. Κέιν)

Μπέρνλι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2

(44' Μαρσιάλ, 90'+5' Ράσφορντ)

Κυριακή 29/12

16.00: Άρσεναλ-Τσέλσι

18.30: Λίβερπουλ-Γουλβς

20.00: Μάντσεστερ Σίτι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η βαθμολογία