Ο Χάαλαντ διάλεξε τη Γιουβέντους

Ο Νορβηγός επιθετικός της Σάλτσμπουργκ σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία έχει επιλέξει τη Γιουβέντους ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Χάαλαντ διάλεξε τη Γιουβέντους

Χαμός γίνεται γύρω από το όνομα του Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος είναι η αποκάλυψη του φετινού Champions League. Για τον Νορβηγό επιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από τα μεγαθήρια της Ευρώπης τα οποία στρώνουν χαλί στα πόδια του.

Στην Ιταλία τα δημοσιεύματα μιλούν για "όχι" του Χάαλαντ σε προτάσεις που του έγιναν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ντόρτμουντ και τη Λειψία. Σύμφωνα με τους γείτονες ο σπουδαίος επιθετικός της Σάλτσμπουργκ φέρεται να έχει διαλέξει τη Γιουβέντους ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του Χάαλαντ παίζει ο ατζέντης του, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος φέρεται να τον έχει πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στους "μπιανκονέρι". Να σημειώσουμε πως η Σάλτσμπουργκ έχει βάλει ρήτρα αποδέσμευσης στον ποδοσφαιριστή, η οποία αγγίζει τα 30 εκατ. ευρώ. Η Γιουβέντους μπορεί φυσικά να καλύψει αυτό το ποσό και να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.