Σάο Πάουλο: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της για ενδοοικογενειακή βία (video)

Σύμφωνα με την «Globo Esporte», ο τερματοφύλακας της Σάο Πάουλο, Ζεάν, συνελήφθη στην Φλόριντα των ΗΠΑ με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Σάο Πάουλο: Συνελήφθη ποδοσφαιριστής της για ενδοοικογενειακή βία (video)

Σοβαρά μπλεξίματα με τις Αρχές απέκτησε ο τερματοφύλακας της Σάο Πάουλο, Ζεάν, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Globo Esporte», ο 24χρονος τερματοφύλακας, που είναι και διεθνής με την Βραζιλία κάτω των 20 ετών, φέρεται χτύπησε την σύζυγό του η οποία εν συνεχεία τον κατήγγειλε.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε διακοπές στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής με τις δύο κόρες τους και μετά την επίθεση η σύζυγος του παίκτη, Μιλένα Μπεμφίκα, ανέβασε βίντεο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης που εμφανίζεται να λέει: «Είμαι εδώ στο Ορλάντο και κοιτάξτε τι μου έκανε μόλις ο Ζεάν. Κάποιος να με βοηθήσει. Ο Ζεάν μόλις με χτύπησε. Είμαι κλειδωμένη στο μπάνιο. Παιδιά βοηθήστε με».

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, η Σάο Πάουλο σκέφτεται σοβαρά να λύσει την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή σε περίπτωση που αποδειχτεί η ενοχή του.