Το πρωτότυπο βίντεο της Λίβερπουλ για τον Κλοπ (vid)

Δείτε πως ανακοίνωσε η Λίβερπουλ την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Το πρωτότυπο βίντεο της Λίβερπουλ για τον Κλοπ (vid)

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε η Λίβερπουλ για να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιούργκεν Κλοπ. Συγκεκριμένα ο αγγλικός σύλλογος έβαλε τον ίδιο τον Γερμανό τεχνικό να ανακοινώσει τη συμφωνία τους. Στο βίντεο αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ στο twitter ο Κλοπ λέει:

«Πως να το πω; Έκτακτη ειδησεογραφία! Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Δεν τα έχουμε πάει και άσχημα. Επεκτείναμε τη συνεργασία μας μέχρι το 2024. Αυτή είναι μια καλή είδηση για κάποιους, αλλά μία όχι τόσο καλή είδηση για κάποιος άλλους, λυπάμαι... οι δεύτεροι μπορείτε να σταματήσετε τη μετάδοση αυτού του βίντεο.

Όσο για τους υπόλοιπους θα σας πω ποιοι είναι οι λόγοι: Λοιπόν, περνάω υπέροχα εδώ. Πάνω απ' όλα εργάζομαι σε έναν εξαιρετικό σύλλογο. Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου εδώ! Έχουμε αμοιβαία κατανόηση με τους περισσότερους ανθρώπους εδώ και σκέφτηκα πως είναι μια καλή στιγμή να συνεχίσω. Και βέβαια από τη στιγμή που το ίδιο ήθελε και ο σύλλογος. Κι έτσι το πράξαμε!».

Δείτε το βίντεο της Λίβερπουλ για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κλοπ…