Νάπολι: Τελειώνει ο Αντσελότι και αναλαμβάνει ο Γκατούζο

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Νάπολι θα προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της με τον Κάρλο Άντσελότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Γκενκ, και θα προσλάβει στη θέση του τον Τζενάρο Γκατούζο.

Νάπολι: Τελειώνει ο Αντσελότι και αναλαμβάνει ο Γκατούζο

Ο Αντσελότι φεύγει και ο Γκατούζο έρχεται για τη Νάπολι. Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα ανεξάρτητα με αποτέλεσμα του αγώνα των «παρτενοπεί» με την Γκενκ την Τρίτη (10/12, 19:55), για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο πρόεδρος της ομάδας Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις έχει πάρει την απόφαση να λύσει την συνεργασία του με τον Αντσελότι.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής «gazzeta» οι διοικούντες της ομάδας είχαν μυστική συνάντηση με τον Τζενάρο Γκατούζο ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Να θυμίσουμε πως η Νάπολι στο ιταλικό πρωτάθλημα απογοητεύει, αφού βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με μόλις 5 νίκες σε 15 αγώνες και όλα αυτά, ενώ είχαν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες στην αρχή της σεζόν για την ομάδα του Κώστα Μανωλά.