Οι οργισμένοι Βιδάλ και Μπόατεγκ: «Πέναλτι, σκ@τ@ και… ποντίκια - «Όχι πέναλτι; Ελάτε…»

Οι αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών της Μπάγερν δείχνουν το μένος τους για τη διαιτησία στο ματς με τη Ρεάλ.

Οι οργισμένοι Βιδάλ και Μπόατεγκ: «Πέναλτι, σκ@τ@ και… ποντίκια - «Όχι πέναλτι; Ελάτε…»

Ένα πέναλτι, ίσως και δύο σε έναν ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που δεν δίνονται, σίγουρα δεν είναι απλή υπόθεση. Για τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν λοιπόν μοιάζει κάτι παραπάνω από αναμενόμενο το γεγονός ότι το σφύριγμα της λήξης τους βρίσκεται οργισμένους.

Ίσως η εξέλιξη του αγώνα δικαιολογεί ακόμα και την απρεπή αντίδρασή τους μέσω των social media. Φυσικά, οι διαμαρτυρίες επικεντρώνονται στο χέρι-πέναλτι του Μαρσέλο στο 45ο λεπτό του αγώνα. Ένα πέναλτι που αν είχε δοθεί προφανώς και σήμερα θα μιλούσαμε για έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα και ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να είχαμε τη Μπάγερν φιναλίστ και όχι τη Ρεάλ Μαδρίτης.

"Πέναλτι, σκ@τ@ και... ποντίκια", έγραψε στο instagram o Βιδάλ που φυσικά είναι αυτός που ξεπερνά μεν τα όρια της ευπρέπειας όμως είναι ξεκάθαρο ότι είναι εκτός εαυτού.

Επρόκειτο για την τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, όταν σε μία σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαρσέλο, αλλά ο ρέφερι του αγώνα, έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και αμέσως μετά έστειλε τους παίκτες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, με το σκορ στο 1-1.

Διαδικτυακή αντίδραση και από τον Μπόατεγκ, ο οποίος έγραψε: «Όχι πέναλτι; Ελάτε…».