Μιλόγεβιτς: «Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον «τελικό» της Τετάρτης (11/12, 22:00) με τον Ολυμπιακό. 

Μιλόγεβιτς: «Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε με ανατροπή τη Σπαρτάκ Σουμπότιτσα για το σέρβικο πρωτάθλημα και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης (11/12, 22:00) με τον Ολυμπιακό που θα κρίνει ποια ομάδα θα αγωνιστεί στο Europa League.

O Ερυθρός Αστέρας 3-1 την Σπαρτάκ Σουμπότιτσα πριν από τον Ολυμπιακό

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναφέρθηκε στο εν λόγω παιχνίδι λέγοντας μεταξύ άλλων πως οι παίκτες του θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Αρχικά, ο Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Στην αρχή κάναμε αρκετές δοκιμές, κάναμε πολλές αλλαγές γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάποιους παίκτες που δεν είχαν παίξει για πολύ καιρό. Ήθελα να διαπιστώσω την κατάστασή τους ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Χρειάστηκε να επιλέξω προσεκτικά και να ξεκουράσω ορισμένους παίκτες. Αν δεν υπήρχε περιορισμός για την χρησιμοποίηση αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, θα είχαμε ωφεληθεί περισσότερο από αυτό. Ήμασταν νευρικοί μέχρι την επίτευξη του πρώτο γκολ, παίξαμε με δύο κλασικούς σέντερ φορ που διευκόλυναν τη δουλειά μας. Πήραμε δικαίως τη νίκη».

Στη συνέχεια, ο Σέρβος προπονητής υπογράμμισε: «Όπως είπα και νωρίτερα, ήθελα να δω μερικούς ποδοσφαιριστές μου σήμερα, κάναμε κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα. Είμαι ικανοποιημένος για το πώς παίξαμε στο 33ο παιχνίδι τη φετινή σεζόν, κάτι που είναι απίστευτο για τα δεδομένα. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε κόντρα στον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να συνεχίσουμε στις υπόλοιπες υποχρεώσεις μας, αφού ξεκουραστούμε μετά την Τσουκαρίτσκι».