Serie A: Τετράδα για Κάλιαρι, ελεύθερη πτώση η Φιορεντίνα (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Με γκολ στο 90' η Κάλιαρι κατάφερε να πάρει εκτός έδρας βαθμό κόντρα στη Σαουόλο, ενώ η Φιορεντίνα ηττήθηκε στο Τορίνο και συνεχίζει την πτωτική της πορεία.

Serie A: Τετράδα για Κάλιαρι, ελεύθερη πτώση η Φιορεντίνα (αποτελέσματα, βαθμολογία)

Η πτωτική πορεία της Φιορεντίνα συνεχίζεται που ηττήθηκε και εκτός έδρας από την Τορίνο με σκορ 2-1 και βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας. Μετά και από αυτή την ήττα ο Βιτσέντζο Μοντέλα κινδυνεύει να αποτελέσει παρελθόν για τους «Βιόλα», αφού στη Φλωρεντία είναι έντονη η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του.

Κατά τα άλλα η Κάλιαρι αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 εκτός έδρας από τη Σασουόλο τελικά κατάφερε στο 90’ να πάρει το βαθμό. Έτσι η ομάδα της Σαρδηνίας σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

"Φρένο" στη Γιουβέντους από τη Λάτσιο

Έπρεπε να διεξαχθούν 15 αγωνιστικές για να ηττηθεί στη φετινή Serie A η Γιουβέντους. Η Λάτσιο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο ανάγκασε τους «μπιανκονέρι» να φύγουν από την έδρα της με την ήττα 3-1.

Μπορεί ο Ρονάλντο στο 25' να άνοιξε το σκορ ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ισοφάρισαν με τον Λουίς Αλμπέρτο.

Στην επανάληψη οι πρωταθλητές έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουαδράδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι «λατσιάλοι».

Στο 74' ο Σάβιτς έβαλε για πρώτη φορά σε θέση οδηγού την ομάδα του, η οποία στις καθυστερήσεις βρήκε και τρίτο τέρμα με δράστη τον Καϊσέδο.

Σε άλλα ματς της αγωνιστικής

H Αταλάντα βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ αλλά εκμεταλλευόμενη την αποβολή τού Νταβίντοβιτς, έκανε την ανατροπή επικρατώντας με 3-2 στη Βερόνα.

Με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Ίντερ και τη Ρόμα άνοιξε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Serie A. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 με τους "νερατζούρι" να χάνουν δύο σημαντικούς βαθμούς και να κινδυνεύουν μετά το τέλος αυτής της αγωνιστικής να πέσουν από την κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό θα συμβεί φυσικά αν το Σάββατο η Γιουβέντους περάσει νικηφόρα από τη Ρώμη και συγκεκριμένα από τη Λάτσιο.

Το πρόγραμμα της Serie A:

Παρασκευή 6/12

Ίντερ-Ρόμα 0-0

Σάββατο 7/12

Αταλάντα – Βερόνα 3-2 (44’ Μαλινόφσκι, 64’ πέν. Μουριέλ, 90’+’3 Τζιμσίτι - 23’, 57’ Ντι Καρμίνε)

Ουντινέζε-Νάπολι 1-1 (32' Λασάνια - 69' Ζιελίνσκι)

Λάτσιο-Γιουβέντους 3-1 (44’ Λουίς Αλμπέρτο, 74’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, 90’+5’ Καϊσέδο - 25’ Κρ. Ρονάλντο)

Κυριακή 8/12

Λέτσε – Τζένοα 2-2 (60 Φάλκο, 70’ Ταμπανέλι – 31’ Πάντεφ, 45’ πέν. Κρισίτο)

Σασουόλο – Κάλιαρι 2-2 (6’ Μπεράρντι, 36’ Τζούρισιτς – 51’ Ζοάο Πέδρο, 90’ Ραγκατζού)

Σπαλ – Μπρέσια 0-1(54’ Μπαλοτέλι)

Τορίνο – Φιορεντίνα 2-1 (22’ Τζάτζα, 72’ Ανσάλντι – 90’ Κάσερες)

Σαμπντόρια – Πάρμα 0-1 (21' Κούτσκα)

Μπολόνια – Μίλαν (21:45)

Η βαθμολογία