Οι πολίτες του Μάλμε ζητούν να φύγει το άγαλμα του «Ιούδα» Ιμπραΐμοβιτς!

Μετά τον βανδαλισμό που υπέστη λόγω της εμπλοκής με τη Χάμαρμπι, οι πολίτες του Μάλμε απαιτούν την απομάκρυνση του αγάλματος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος για αρκετούς είναι πλέον ανεπιθύμητος!

Οι πολίτες του Μάλμε ζητούν να φύγει το άγαλμα του «Ιούδα» Ιμπραΐμοβιτς!

Από αγαπημένο παιδί της πόλης ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει εξελιχθεί πλέον σε «persona non grata» από τους πολίτες του Μάλμε, μετά την αποκάλυψη ότι είναι συνιδιοκτήτης στην ομάδα της Χάμαρμπι.

Ιμπραΐμοβιτς: Ανακοινώθηκε ως συνιδιοκτήτης της Χάμαρμπι!

Το πρώτο... κρούσμα δυσαρέσκειας είχε έρθει πριν από μερικές μέρες με τον βανδαλισμό του αγάλματος που έχει ανεγερθεί προς τιμή του Σουηδού σταρ σε πλατεία του Μάλμε.

Βανδάλισαν το άγαλμα του Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε λόγω... Χάμαρμπι! (pics)

Τότε το άγαλμα είχε... στολιστεί με σακούλα σκουπιδιών και καπάκι λεκάνης τουαλέτας. Το νεότερο... ντιζάιν στο άγαλμα είναι η λέξη «Judas» (Ιούδας) που γράφτηκε με ροζ σπρέι στη βάση του έργου!

Για τον λόγο αυτό η αστυνομία φυλάσσει πλέον το άγαλμα, γεγονός που έχει εξοργίσει τους πολίτες του Μάλμε, καθώς θεωρούν ότι η πόλη έχει πολύ πιο σημαντικό προβλήματα για να σπαταλάει χρήματα και πόρους στη φύλαξη του αγάλματος του Ζλάταν.

Μάλιστα, στο δήμο του Μάλμε έχουν φτάσει εκατοντάδες e-mail από αγανακτισμένους πολίτες, που ζητούν την άμεση απομάκρυνση του αγάλματος. Συγκεκριμένα, επιθυμούν τη μεταφορά του στη Στοκχόλμη και την τοποθέτησή του μπροστά από το στάδιο όπου αγωνίζεται η Χάμαρμπι!