Βανδάλισαν το άγαλμα του Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε λόγω... Χάμαρμπι! (pics)

Η είδηση ότι ο Σουηδός σούπερ σταρ είναι πλέον συνιδιοκτήτης της Χάμαρμπι δεν ήχησε ευχάριστα στα... αυτιά των οπαδών της Μάλμε, της πρώτης ομάδας στην καριέρα του Ζλάταν, αλλά και γενέτειράς του!

Βανδάλισαν το άγαλμα του Ιμπραΐμοβιτς στο Μάλμε λόγω... Χάμαρμπι! (pics)

Την Τρίτη (26/11) η Χάμαρμπι ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο νέος συνιδιοκτήτης της ομάδας. Μια είδηση που δεν ήχησε και με τον πιο ευχάριστο τρόπο στα... αυτιά των φιλάθλων της Μάλμε.

Ιμπραΐμοβιτς: Ανακοινώθηκε ως συνιδιοκτήτης της Χάμαρμπι!

Ο Σουηδός σούπερ σταρ είναι γεννημένος στο Μάλμε, ενώ τα πρώτα χρόνια της καριέρας του αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομώνυμης ομάδας, γεγονός που τον είχε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στην πόλη. Σε σημείο, μάλιστα, που πριν από ένα μήνα ανεγέρθηκε και άγαλμα προς τιμήν του σε κεντρική πλατεία του Μάλμε!

Η ανάμειξή του, λοιπόν, με τα διοικητικά δρώμενα της Χάμαρμπι εξόργισε αρκετούς οπαδούς στο Μάλμε, κάποιοι εκ των οποίων αποφάσισαν να λάβουν ακραία μέτρα προκειμένου να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Ειδικότερα, βανδάλισαν το άγαλμα χρησιμοποιώντας πλαστικές σακούλες σκουπιδιών και ένα καπάκι τουαλέτας!

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του προέδρου ενός συνδέσμου φιλάθλων της Μάλμε, του Κάβε Χόσεϊνπουρ, ο οποίος είπε σχετικά: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς νόμισε ο Ζλάταν ότι αυτό που έκανε θα αντιμετωπιζόταν θετικά στο Μάλμε. Κανένας δεν το βλέπει έτσι. Νομίζω ότι δεν συνειδητοποιεί τι σημαίνει για τον κόσμο του Μάλμε».

Οι φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους: