Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 2-1: Και συ τέκνον... Ράσφορντ; (highlights)

Με δυο γκολ του Ράσφορντ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 την Τότεναμ στην επιστροφή του Ζοσέ Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 2-1: Και συ τέκνον... Ράσφορντ; (highlights)

O Mάρκους Ράσφορντ πίκρανε τον πρώην προπονητή του Ζοσέ Μουρίνιο σκοράροντας τα δυο γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νίκη 2-1 επί της Τότεναμ.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Πορτογάλου στον πάγκο της λονδρέζικης ομάδας μετά από τέσσερις νίκες (μεταξύ των οποίων αυτή επί του Ολυμπιακού στο Champions League)

Η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ στο 6' με δυνατό διαγώνιο σουτ του Ράσφορντ στην κλειστή γωνία του Γκαζανίγκα.

Στο 38' ο Ντέλε Άλι πήρε τη μπάλα με το τακούνι και με άψογο πλασέ έκανε το 1-1. Όμως στο 47' και στην πρώτη καλή στιγμή της γηπεδούχου ο Σισοκό υπέπεσε σε πέναλτι επί του Ράσφορντ.

Ο ίδιος το εκτέλεσε και έγραψε το 2-1. Ο Ντε Χέα στο τέλος έκανε δυο σωτήριες επεμβάσεις στα σουτ του Εντομπελέ και Οριέ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Φαν Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Γιάνγκ, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Ντάνιελ Τζέιμς, Λίνγκαρντ (87' Σο), Ράσφορντ, Γκρινγουντ (80' Αντρέας Περέιρα)

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γκαζανίγκα, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Σάντσες, Οριέ, Σον, Γουίνκς (70' Εντομπελέ), Σισοκό (85' Λο Σέλσο), Ντέλε Άλι, Λούκας (64' Έρικσεν), Κέιν